Partners

Kennisfabriq past combinaties van nieuwe technieken toe en ontwikkelt nieuwe toepassingen voor het bedrijfsleven. Daarbij maken we graag gebruik van de expertise van onze partners om een compleet implementatietraject aan te bieden. Partners op het gebied van opleiden van medewerkers en contractors en productie-automatisering.

blueprint

Iwebination BV

Iwebination is onze partner op het gebied van ontwikkeling van moderne AR, VR & Webbased (Dashboard) Applicaties, PWA's (Progressive Web Apps) & Mobile Apps.

Progressive Web Apps (PWA’s) zijn geavanceerde websites, verpakt als apps. Ze zijn schermvullend en zeer snel te laden. PWA’s worden steeds populairder omdat gebruikers nauwelijks nog apps installeren via de app stores. Maar indien gewenst, kan een PWA-productie ook nog in de app store geplaatst worden.

PWA's van Iwebination bieden:

  • Goede toegankelijkheid. Een gebruiker hoeft een PWA niet te installeren. Dat scheelt de gebruiker tijd en ze zijn goed vindbaar voor zoekmachines.
  • Goede conversie. Een snelle gebruikerservaring zorgt voor meer actieve gebruikers en conversie.
  • Lagere ontwikkelkosten. Een PWA werkt op elk apparaat met een browser. Er is één codebase voor alle platformen en gebruikers. Dit zorgt voor lagere ontwikkel- en onderhoudskosten.

Op deze wijze maken we uw dienstverlening via internet nog gemakkelijker en toegankelijker.

blueprint

Lerenophetweb BV

Lerenophetweb is onze partner op het gebied van opleiden van medewerkers en contractors. Lerenophetweb helpt organisaties om te definiëren welke opleidingen en trainingen gewenst zijn. Over welke competenties moet de medewerker beschikken en wat zijn de eisen en wensen bij deze functie? Vervolgens kan de medewerker via een eigen (jaar)programma werken aan zijn opleidingsdoelen. Via zijn online leeromgeving ziet hij de activiteiten en voortgang. Zijn teamleider kan makkelijk meetings en workshops inplannen. De afdelingsmanager houdt het overzicht over de hele afdeling of locatie.

Als samenwerking met contractors (externe partijen, inleners) regelmatig voorkomt, is het ook belangrijk dat zij op de hoogte zijn van de werkwijzes. Voor contractors kan eenvoudig een aparte afdeling ingericht worden.

Daarnaast levert Lerenophetweb complete bibliotheken met cursusmateriaal, zoals Toolboxen, BHV modules, VCA modules en vitaliteitstrajecten. Deze kunt u makkelijk combineren met uw eigen opleidingen.

blueprint

Kennisfabriq zoekt partners

Kennisfabriq is gespecialiseerd in ontwikkeling van AR en VR toepassingen. Vanuit deze specialisatie hebben wij ons ten doel gesteld om op andere vlakken samenwerking te zoeken met andere bedrijven, adviseurs, of ontwikkelaars. Wij denken dat samenwerking een logische en noodzakelijke keuze is. De ontwikkelingen in de techniek gaan snel, zo snel dat het ondoenlijk is om op alle fronten ook goede toepassingen te ontwikkelen en te ondersteunen. Onder het motto 'samen bereik je meer' staan we dan ook open voor samenwerking met diverse partijen.

Momenteel zoeken we samenwerking op het gebied van productie-automatisering en het ontwikkelen van zogenaamde 'smart industry' toepassingen voor MKB Productiebedrijven. We zijn met name op zoek naar bedrijven in de productie/industriesector waarbij er kansen liggen om bestaande machines 'smart' te maken met het toepassen van IoT sensoren. Kent u, of bent u een dergelijk bedrijf, ontwikkelaar of adviseur, neem dan contact met ons op.